Press och media

Vad skall vi äta i framtiden? Och vad är det egentligen som avgör vad vi tycker är gott eller äckligt, ätligt eller oätligt? Vetenskapens värld 21 september 2020

Vakna med Eslöv: Om den kulinariska turismens utveckling i MittSkåne

Mål & Medel: Matetnologen ser nytt krismedvetande

Fjärde Uppgiften: Så påverkas Sverige av den gastronomiska revolutionen

Lunds Universitet: Matetnologen skymtar nya ideal efter decennier av livstilsätande

LUM nr 6/2019 s 17: Julmat

Sydsvenska Dagbladet, Helsingborgs Dagblad: Mjölken har förlorat striden om särställning

Sveriges Radio, P1, Meny: Mjölk – och produkter som inte får kallas mjölk

Sveriges Television: Bästa dieten

Sveriges Radio. P4: Mjölken tål prishöjningar.

SVT2: Vetenskapens Värld: Mjölken – en stukad frälsare.

Sveriges Radio. P4: Lösgodiset firar 30 år.

Sveriges Radio. Ekot: Mjölkkrig mellan Oatly och LRF

Sveriges Radio. P3: Krig i kyldisken har lett till uppror på sociala medier

Sveriges Radio: Plånboken

DN.Ekonomi: Havremjölk vinnare i mjölkkrisen

ÖP: Mjölkens ställning hotad

Forskning och Framsteg: Den svenska mjölkpropagandan

Sveriges Radio, Lunchboxen: Om matens mening.

 

 

 

Comments are closed.

Arkiv